Vpis v Vrtec Prevalje (v enoti Vrtec Krojaček Hlaček in Vrtec Leše) bo potekal od 28. februarja do 11. marca 2022. Vloga za vpis 2022/2023 je na voljo na spletni strani vrtca, v obeh enotah vrtca (pri oglasni deski pri vhodu) in v računovodstvu OŠ.

Novinci morate k vlogi za vpis NUJNO priložiti izpolnjen vprašalnik, ki ga potrebujemo za primer preveč vpisanih otrok, ko mora o sprejetih otrocih odločati komisija.

Vlogo z vprašalnikom lahko oddate od 28. 2. do 11. 3. po pošti (priporočeno – OŠ Franja Goloba Prevalje – Vrtec Prevalje, Polje 4, 2391 Prevalje), ali po elektronski pošti na naslov mojca.polanc1@guest.arnes.si. Po predhodnem dogovoru pa tudi osebno v vrtcu pri pomočnici ravnateljice (hodnik levo pri glavnem vhodu) ali v računovodstvu OŠ.

Vabljeni ste, da se v primeru vprašanj in dilem po predhodni rezervaciji termina oglasite v vrtcu pri pomočnici ravnateljice. (Pri izpeljavi vpisa bomo upoštevali vse ukrepe za preprečevanje širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2.)

DODATNE INFORMACIJE in DOGOVORI ZA ODDAJO VLOGE ali OBISK:

  • email: vrtec.krojacekhlacek@gmail.com,
  • vsak dan od 8. do 14. ure na 040 509 371 (Ana Buhvald Pori).

Vabljeni, da si ogledate našo spletno stran vrtec-prevalje.si, kjer najdete informacije o organizaciji in delu vrtca ter zloženko z osnovnimi informacijami ob vpisu. Tudi Publikacija vrtca je dosegljiva na spletni strani.

Za otroke, ki so že vključeni v naš vrtec, boste vloge dobili v garderobne omarice prvi dan vpisa.

Vabljeni v naš vrtec!

Ana Buhvald Pori, pomočnica ravnateljice vrtca pri OŠ Prevalje

(Skupno 622 obiskov, današnjih obiskov 1)