Spoštovani starši!

Čeprav smo upali, da se bomo lahko videli v večjem številu, bo vrtec tudi v naslednjem tednu deloval v zmanjšanem obsegu.

V enoti Vrtec Krojaček Hlaček bomo zagotavljali NUJNO VARSTVO (in prehrano) za otroke, kjer sta oba starša zaposlena in ju v službi NUJNO potrebujejo (potrdilo delodajalca) ter NIMATA MOŽNOSTI DRUGEGA VARSTVA ALI IZMENJAVE (popoldan/dopoldan).

Če je en starš doma (koristi dopust, ure …), otrok ne more biti v vrtcu.

Hvala za sodelovanje in organizacijo varstva na druge načine, da širjenje okužb zamejimo, kolikor se le da in poskrbimo za tiste, ki varstvo res nujno potrebujejo.

Prijave za teden od 30. 11. do 4. 12. 2020 (z urami prihoda in odhoda) zbiramo prek eAsistenta, na elektronski naslov ana.buhvald-pori@guest.arnes.si ali kot sporočilo na telefon: 040 509 371 do petka, 27. 11. 2020, do 8. ure zjutraj. Na voljo sem vam tudi za vsa vprašanja, dileme. Prijave so obvezne tudi za otroke, ki so trenutno prisotni.

V času zaprtja ste starši otrok, ki ne bodo v vrtcu, plačila oproščeni. Starši, ki zaradi varstva otrok ne boste mogli v službo, ste upravičeni do 80-odstotnega nadomestila plače.

Pazite nase, na svoje otroke.

Ostanimo zdravi! Hvala za razumevanje in sodelovanje.

Pomočnica ravnateljice za vrtec

Ana Buhvald Pori

(Skupno 28 obiskov, današnjih obiskov 1)