Vpis v Vrtec Prevalje (v enoti Vrtec Krojaček Hlaček in Vrtec Leše) bo potekal od 1. do 12. marca 2021. Vloga za vpis 2021/2022 je na voljo na spletni strani vrtca, v obeh enotah vrtca (pri oglasni deski pri vhodu) in v računovodstvu OŠ.

Novinci morate k vlogi za vpis NUJNO priložiti izpolnjen vprašalnik, ki ga potrebujemo za primer preveč vpisanih otrok, ko mora o sprejetih otrocih odločati komisija.

Vlogo z vprašalnikom lahko oddate od 1. 3. naprej po pošti (priporočeno), ali po elektronski pošti na naslov mojca.polanc1@guest.arnes.si. Po predhodnem dogovoru pa tudi osebno v vrtcu pri pomočnici ravnateljice (hodnik levo pri glavnem vhodu) ali v računovodstvu OŠ.

Zaradi ukrepov ob epidemiji letos žal ne moremo organizirati dnevov odprtih vrat, kjer so si starši lahko ogledali vrtec in pridobili dodatne informacije. Ste pa vabljeni, da se v primeru vprašanj in dilem po predhodni rezervaciji termina oglasite v vrtcu pri pomočnici ravnateljice. Pri izpeljavi vpisa bomo upoštevali vse ukrepe za preprečevanje širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2.

DODATNE INFORMACIJE in DOGOVORI ZA ODDAJO VLOGE ali OBISK:

  • email: vrtec.krojacekhlacek@gmail.com,
  • vsak dan od 8. do 14. ure na 040 509 371 (Ana Buhvald Pori).

Vabljeni, da si ogledate našo spletno stran http://vrtec-prevalje.si/, kjer najdete informacije o organizaciji in delu vrtca. Tudi Publikacija vrtca je dosegljiva na spletni strani.

Za otroke, ki so že vključeni v naš vrtec, boste vloge dobili v garderobne omarice prvi dan vpisa.

Vabljeni v naš vrtec!

Ana Buhvald Pori, pomočnica ravnateljice vrtca pri OŠ Prevalje

(Skupno 723 obiskov, današnjih obiskov 1)